![]() |
|
|||||||
| Broker, Aracı Kurum, Forex Yatırım Şirketleri Yorum, Değerlendirme, Tecrübe, Bilgi |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|||
|
|||
|
Dukascopy ile 3. yılım. Çok bürokratik olsalarda çok sağlamlar.
Bugüne kadar 1 kez yamuklarını görmedim. MIG olayında ise banka olduktan sonra zıvanadan çıktıklarını söyleyebilirim. Bir abimin hesabını patlatıp sonradan bağrış çekiş işlemi iptal ettiklerini biliyorum. Dukas nasıl banka lisansı alamadı anlamış değilim ama şunuda unutmayın MIG 2007 yılından beri banka olma peşinde Dukas ise 2009 nisan ayındaydı sanırım banka lisansına başvurması. Şuda var Dukascopy Rus kökenlidir. MIG ise Avrupalı kurucuları. Belki o yönden bir sıkıntı olmuş olabilir. Malum orası isviçre ; paranın merkezliği yetmemiş son senelerde ırkçı ( ermeni soykırımı yok derseniz yandınız ) ve müslüman düşmanlığınında merkezi. |
|
|
||||
|
||||
|
FINMA firmaları bu şekilde sınıflandırmıyor. 100 M CHF nakit sermaye istediler, MIG verdi Dukas veremedi. Durum bundan ibaret.
|
|||
|
|||
|
Bu firmanın özellikle günlük mum grafiklerinde çok yanlışlık var. Hemen hemen her paritede.
Bahsettiğim olay haftasonu kapanışları pazar gece açılışları değil yani oluşan gaplerden bahsetmiyorum. Normal günlerde bir günün kapanışıyla diğer günün açılışı birbirini tutmuyor. Buranın grafikleriyle çalışan arkadaşlar farketmişlerdir. |
|
|
|||
|
|||
|
Selamlar..
Henüz gerçek hesabım yok ama sanıım tercihim dukascopy olacak. Interactive Brokers'ta iyi görünmüstü ama sonra yabancı forumlarda kötü seyler okudum, güvenilirlikle ilgili değil , daha cok bürokrasilerinden sikayet var. Zaten platformları berbat ötesi. Dukas'ın demosunu kullanıyorum,CCI indikatörüyle, basit ve fena sonuclar vermiyor. Dukasla ilgili yorumları izliyorum. İyi/kötü tecrübelerinizi paylasmaya devam ederseniz sevinirim. Yatırım bankası olamamasının sonucu ne oldu? Hala denetleniyor mu? Kolay gelsin herkese.. |
|
|
|||
|
|||
|
kendin yaz kendin cevapla gibi oluyor biraz ama paylasayım dedim..
Bu banka lisansı alamama olayı ciddi. Alamazlarsa Isvicre kanunlarına göre broker olamıyorlar. Su an basvuruları oldugu icin devam edebiliyorlar ama ne kadar devam ederler belli degil. Su linkteki forumdan okudum, http://www.forexfactory.com/showthre...=208325&page=6 Neyse ben biraz daha indikatör calsayım bari.. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar dukas hesap açma limitini 1000$ a düşürmüş. hesap açmak istiyorum dukastan ne dersiniz.
|
|
|
||||
|
||||
|
1000 $ lık hesap için açın derim. Kaybedeceğiniz en fazla 1000 $ olur.
|
|||
|
|||
|
145.795 GBPJPY SELL yaptım, elektrik gitti connect cardla bağlanıp 145,63 tp yaptım, akşam açtım pozun tpsi işlenmemiş hesaba, mail attım durum budur diye, poz lehime olduğu için halen açık bıraktılar, şu an 145,28. dürüst firma budur.
|
|||
|
|||
|
sözleşmesinde para 500 dolara düşerse kalanı çekemezsiniz yazıyordu ben hesap açarken. ama o zaman limit 5000 usd idi. iyi okuyun sözleşmeyi.