![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ne uzun pozisyonu yahu , delirdim ben herhalde : ) 3745 ' lerde kısalayacağım .
|
|||
|
|||
|
3746 ' dan yakaladım vallayi : ) T/P ' miz 3630 @ S/L ' miz 3756
Amma velakin , bu işlem bilmiyorum nasıl sonuçlanacak ; )
|
|||
|
|||
|
İyi iyi , işlem T/P olmuş . 16 pipde buradan koyduk cebimize . biraz bakalım duruma göre yaparız birşeyler ...
|
|||
|
|||
|
1.3755 ' den son işlemimi 10 saniye önce yaptım . T/P ' miz 3770 @ S/L ' miz 3745
Haydi bakalım ... ; )
|
|||
|
|||
|
İşlem T/P olacak büyük ihtimalle ama yinede ben pek uzatmadan 3765 ' den kapattım pozisyonu , gerek yok ... Hafta bitti zaten ... son işlemdende 10 pip alalım yeterli . şimdi kasayı kapatacağız ve bakalım kaç pip olmuş bu haftamış ...
|
|||
|
|||
|
Bu hafta
pazartesi = 40 pip salı = 48 pip çarşamba = 32 pip perşmbe = 54 pip cuma = 69 pip ----------- Total = 244 pip Allah bereket versin diyoruz ve kasayı kapatıyoruz ; ) herkese iyi hafta sonları diliyorum , umarım haftanız bol kazançlı geçmiştir . Geçmesede üzülmeyin , bir hafta biter başka bir hafta başlar : ) Not : Bir ara bu hafta nerelerde yanlıslar yaptıgımı yazacağım . Yazmak benim içinde iyi oluyor , daha net goruyorum ne eşşeklikler yaptığımı : )
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
243 pip olacak arkadaşlar pardon : ))
|
|||
|
|||
|
Uyku tutmadı bende açtım bilgisayarı , belki bir iki işlem yaparım diyerek ... : )
|
|||
|
|||
|
3768 ' den uzun pozisyonumuzu aldık ama bakalım ... ; ) T/P ' miz 3788 @ S/L ' miz 3755
|
|||
|
|||
|
Gecenin kör vakti uğraştıracak beni bu parite belli oldu ; )) -13 pip ile güne başla : ) şunu eksiden çıkarayımda öyle yatayım en iyisi .