![]() |
|
|||||||
| Trading Sistemleri “Sistemsiz olmaz” diyenlerin yeri. Forex Trading Sistemleri |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
||||
|
||||
|
MT4'te İstediğiniz Zaman Aralığında Garfik
Bu kodla MT4'te m2-m3-m17-m886 gibi istediğiniz zaman aralığında grafik elde edebilirsiniz. Ben m10 grafik istiyordum, işimi gördü.
Kullanımı: - Dosyayı indirin, link: http://rapidshare.com/files/409985091/P4L_PeriodCon.mq4 - .../experts/indicators içine kopyalayın. - Platformu kapatıp açın. - İstediğiniz paritede, istediğiniz zaman aralığında bir grafik penceresi açın. Bu baz grafiğimiz olacak. Baz grafiğiniz hangi zaman aralığında ise sadece onun katları büyüklüğünde grafik oluşturabilirsiniz (m5 için m10, m15, m20, m25, ...; m30 için m60, m90, m120, ...). - İndikatörü grafiğe yükleyip ayarlarını açın. "Harici dll alımına izin ver" (Allow dll imports) seçeneğini aktif hâle getirin. Girdiler'den PeriodMultiplier (Periyod Çarpanı) değerini istediğiniz değere ayarlayın. Örnek: Mevcut grafiğiniz EURUSD m1 ise, m2 grafiği elde etmek için bu değeri 2 yapın, m25 elde etmek için 25 yapın). - Baz grafiğimiz devamlı arka planda açık kalmak zorunda. - Sol üstteki "Dosya" (File) menüsünden "Çevrimdışı Aç" (Open Offline) seçeneğini seçin ve açılan pencereden ayarladığınız periyoda denk gelen grafiği açın. Normalde çevrimdışı grafik olduğu için rengi gri olacaktır. Bu sorun değil. - Başka bir ayarı değiştirmeyin. Bu durumda çalışıyor olması gerekir. - Baz grafiğe indikatörü birden fazla kez yükleyip (en fazla 24 kez), hepsinin ayarlarını farklı yaparak aynı anda 24 adete kadar farklı zaman diliminde grafiği izleyebilirsiniz. İndikatörün çok fazla sayıda yüklenmesi bilgisayarı yavaşlatabiliyormuş, buna dikkat edelim. - Güle güle kullanın ![]()
|
||||
|
||||
|
Teşekkürler, 2m ve 3m denemek istiyordum hep, o yüzden güzel oldu
![]()
|
||||
|
||||
|
İyi, bana da bir iki sinyal atarsın artık
![]()
|
||||
|
||||
|
ortalama bir trade 5 dakikayı geçmediği için forumdan paylaşım zor oluyor ama neden olmasın
![]()
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]()
|
||||
|
||||
|
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederim.Cok faydali oldu.Fakat link bozulmus.Google arattirdim buldum.
Rapidshare Linki Dosyam.Net linki Megaupload Linki
|
||||
|
||||
|
Metatrader 5 sürümünde charta sağ tıklayıp Periodicity bölümünden 2m,3m...2h,6h.. gibi zaman dilimlerini kullanabiliyorsunuz. Yeni sürümde bir çok yenilik var. Demosunu test etmenizi tavsiye ederim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkürler ama bizim aracı kurumların MT5'e geçmelerine daha zaman var.
|
||||
|
||||
|
Zaten kurumlar daha mt5'e geçmedi. Kendi mt4 platformunuzun yanında ayrı bir yükleme yapıp demo mt5'i de açabilirsiniz.
|